Υγεία

Απόψεις για την κρέμα PsoriFix

Σήμερα θα μιλήσουμε για την κρέμα Psorifix, μια κρέμα που βοηθά στην θεραπεία της ψωρίασης. Αν θυμάμαι καλά έχω ξαναγράψει για μια παρόμοια κρέμα στο προηγούμενο άρθρο, με ένα αρκετά παρόμοιο όνομα, Psoridex. Δεν ξέρω αν έχουν τον ίδιο κατασκευαστή και η μόνη διαφορά είναι το όνομα, ένα πράγμα ξέρω όμως, η κρέμα Psorifix είναι πολύ διαφορετική και αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ αυτών των δύο, σίγουρα θα ήταν η κρέμα Psorifix χωρίς καμία αμφιβολία και δεν το λέω αυτό για να κάνω διαφήμιση.

Πριν να αργήσω να σας πω διάφορα πράγματα σχετικά με το προϊόν, θέλω να ανακεφαλαιώσουμε λίγο το πρόβλημα της ψωρίασης, πρέπει να δούμε τι ακριβώς είναι και πως μπορούμε να την καταπολεμήσουμε. Η ψωρίαση είναι μια ασθένεια του δέρματος που προκαλεί μια ανεξέλεγκτη αύξηση των κυττάρων, με ένα τελικό αποτέλεσμα η εμφάνιση πλακών στο δέρμα που έχουν ένα λευκό χρώμα. Συχνά μπορείς να τις δεις στο τριχωτό της κεφαλής, στα γόνατα και στους αγκώνες, στα χέρια και τα πόδια ή στην κοιλιά και στην πλάτη. Η ψωρίαση μπορεί να εμφανιστεί σε όλο το σώμα, αν δεν την αντιμετωπιστείς γρήγορα.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα

Στο ιντερνέτ υπάρχουν πολλά φάρμακα / θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, κάποια μπορεί να είναι αξιόπιστα, ενώ άλλα όχι. Γι’ αυτό σου προτείνω να ψάξεις καλά πριν αποφασίσεις να δώσεις τα χρήματά σου για ένα προϊόν που μπορεί και να μην είναι καλό. Ένα απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να δεις εάν το προϊόν που θέλεις είναι καλής ποιότητας είναι να διαβάσεις τα σχόλια των άλλων που το έχουν αγοράσει ήδη. Σε αυτή την περίπτωση, η κρέμα Psorifix έχει ήδη λάβει πολλά θετικά σχόλια και πολλοί άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους χρησιμοποιώντας αυτήν την κρέμα και ακολουθώντας τα συγκεκριμένα βήματα (για το οποία θα μιλήσουμε αργότερα).

 

Για Psorifix

Η Psorifix παρουσιάζεται σε μορφή κρέμας και η διαφήμιση λέει «πως να απαλλαγούμε από ψωρίαση σε 4 εβδομάδες μόνο», το οποίο εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι ακριβώς η αλήθεια, είναι πολύ δύσκολο σε ένα μήνα μόνο να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα. Τώρα δεν λέω ότι αποκλείεται σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες να δούμε μια βελτίωση. Αλλά για να απαλλαγούμε εντελώς από αυτήν την ασθένεια χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες.

 

Ποια είναι τα συστατικά

Όπως μπορούμε να δούμε, τα συστατικά που μας παρουσιάζουν είναι διάφορα φυτά, χωρίς καμία αμφιβολία αυτά τα φυσικά συστατικά έχουν την επίδραση που θέλουμε. Πιστεύω ότι υπάρχουν ορισμένα συστατικά σε αυτό το προϊόν για τα οποία δεν θέλουν να μας πουν, αν και από την άποψη των παραγωγών μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό σίγουρα είναι για τους πελάτες επειδή υπάρχουν άνθρωποι που πάσχουν από ψωρίαση και είναι αλλεργικοί σε ορισμένα συστατικά. Τη στιγμή που θα βρω την λίστα με τα υπόλοιπα συστατικά θα αλλάξω το άρθρο και θα γράψω όλα τα συστατικά εδώ για να τα δουν όλοι. Μέχρι τότε να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Η χρήση αυτής της κρέμας είναι παρόμοια με εκείνης του Psoridex, δηλαδή:

  1. Πριν από τη χρήση, πλύνετε το δέρμα καλά, ειδικά στην περιοχή όπου έχετε το προβλήματα με ζεστό νερό.
  2. Πάρε μια μικρή ποσότητα κρέμας και εφάρμοσέ την στις περιοχές που έχεις αυτό το πρόβλημα.
  3. Την αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

Συνιστάται να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, για να δεις βελτίωση στο δέρματος.

Είπα παραπάνω ότι πολλοί από τους ανθρώπους που χρησιμοποιήσαν αυτήν την κρέμα είχαν καλά αποτελέσματα επειδή ακολουθήσαν ορισμένα βήματα. Τα βήματα αυτά έχουν σχέση με την διατροφή σου. Το φαγητό είναι ένα από τα πιο σημαντικά  πράγματα που πρέπει να θυμάστε, ίσως κάποιοι από εσάς δεν πρέπει να καταναλώσετε ορισμένα πράγματα  (π.χ. γαλακτοκομικά προϊόντα και ορισμένα φρούτα και λαχανικά). Για όσους δεν γνωρίζουν, σας συνιστούμε να διαβάσετε όσο πιο πολύ μπορείτε αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα όσες κρέμες και να χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας!

Κάτι που παρατήρησα στην επίσημη σελίδα τους είναι ότι οι πελάτες που δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορούν αν θέλουν να επιστρέψουν το προϊόν και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Δεν ξέρω πόσο αληθείς είναι αυτό το πράγμα. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα μπορείς εάν θέλεις να πάρεις τηλέφωνο η να στείλεις ε-μαιλ στην εταιρεία (η εταιρεία είναι στις ΗΠΑ).

 

Ποια είναι η γνώμη σας για Psorifix

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα οποιουδήποτε είδους, περιμένω με μεγάλη ευχαρίστηση το σχόλιό σας παρακάτω.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα