Ομορφιά

Απόψεις για το Bustural: Λειτουργεί

Το σχήμα του σώματος είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμε στους άλλους ανθρώπους, οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση τους, και οι άνδρες επίσης, είναι κάτι που όλοι το κάνουμε, είναι φυσικό. Όταν μια γυναίκα σκέφτεται για την εμφάνιση και το σώμα της, το πρώτο πράγμα που της έρχεται στο μυαλό είναι το μέγεθος του στήθους της και αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Μερικές γυναίκες είναι περήφανες για το μέγεθος που έχουν, ενώ άλλες όχι και τόσο πολύ. Για αυτό το λόγο, για να αποφύγουμε τα εμφυτεύματα και οτιδήποτε άλλη επώδυνη επέμβαση τώρα τελευταία μπορούμε να αγοράσουμε διάφορα προϊόντα που βοηθούν στην αύξηση του στήθους και ένα από αυτά ονομάζετε Bustural.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα

Τι είναι το Bustural

Το Bustural είναι ένα προϊόν που δίνει την επίδραση του «push-up”, βοηθώντας την ανύψωση και τη διεύρυνση του στήθους. Αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος τους και θέλουν μια βελτίωση. Έρχεται σε μορφή κρέμας και περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, τουλάχιστον αυτό λένε οι κατασκευαστές. Δεν αμφιβάλλω ότι έτσι είναι, δηλαδή το ότι είναι ένα προϊόν που έχει φυσικά συστατικά στη σύνθεσή του, θα μιλήσουμε για αυτές τις λεπτομέρειες αμέσως. Αλλά αν αναλύσουμε καλά την επίσημη σελίδα τους, δεν θα βρούμε ούτε ένα αρνητικό πράγμα σχετικά με αυτό το προϊόν, μόνο θετικά πράγματα. Έγραψα αυτό το άρθρο κυρίως για να σας δώσω όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν επειδή είναι πολλοί αυτοί που θέλουν πραγματικά να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Κάποια πράγματα θα πρέπει να τα γνωρίσετε πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε ή όχι.


Το πρώτο πράγμα που με ενοχλεί προσωπικά είναι ότι κάπου στη σελίδα τους γράφει ότι το προϊόν δεν είναι απαγορευμένο για κάποιες ηλικίες δηλαδή  είναι κατάλληλο για όλους. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κυρίες ηλικίας 50-60 ετών και πάνω που θέλουν ένα τέτοιο προϊόν και αν θα είχε κανένα αποτέλεσμα. Ή στης νεαρές κοπέλες, οι παραγωγοί λένε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι κάτι που δεν συστήνω γιατί είναι ακόμα στην ανάπτυξη, δεν βλέπω τον λόγο για να επιλέξουν ένα τέτοιο συμπλήρωμα.

Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ που δεν είναι ακριβώς εύκολο, τι συμβαίνει στους ανθρώπους που πάσχουν από ορισμένες ασθένειες του δέρματος, τους επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κρέμα; Δεν ξέρω γιατί στην επίσημη ιστοσελίδα, οι παραγωγοί δεν παρουσιάζουν όλα τα συστατικά του προϊόντος. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ορισμένες ασθένειες δέρματος και θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν αλλά δεν μπορούν. Η συμβουλή μου είναι ότι πριν αποφασίσετε να το παραγγείλετε, το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό. Εκείνος θα ξέρει σίγουρα τι να σας πει.

Τι συστατικά περιέχει

Εκτός από την κύρια λίστα των συστατικών στη σύνθεσή της κρέμας υπάρχουν δύο ενεργά συστατικά. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά, σύμφωνα με τους παραγωγούς, χωρίς αυτά τα δύο το Bustural δεν θα ήταν σε θέση να μας δώσει πλήρη αποτελέσματα.

Όπως είπα πιο πάνω, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα υπόλοιπα συστατικά εδώ.

 

Είναι το Bustural ένα χρήσιμο προϊόν

Την πρώτη φορά που διάβασα για το προϊόν και είδα ότι μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους τουλάχιστον δύο μεγέθη, δεν μπόρεσα να το πιστέψω. Σίγουρα το λένε οι κατασκευαστές έτσι για να αγοράσεις το προϊόν τους. Αλλά δεν είναι έτσι, κατάφερα να διαβάσω δεκάδες μαρτυρίες από πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν και οι περισσότεροι από αυτούς που το έχουν χρησιμοποιήσει με τον σωστό τρόπο, είχαν καλά αποτελέσματα. Μερικοί από αυτούς διαπίστωσαν μια αύξηση του μεγέθους τους κατά περίπου 8% σε μερικές εβδομάδες χρήσης, ούτε τόσο δεν ήμουν σίγουρος, αλλά μετά από πολλά άλλα σχόλια ήμουν σε θέση να αποδείξω το αντίθετο.

 

Πώς χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν

Η εφαρμογή της κρέμας δεν είναι δύσκολη, αποτελείται από 3 απλά βήματα:

 

  1. Απλώστε την κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα στο στήθος και κάντε μασάζ καλά μέχρι η κρέμα να μπει στη σύνθεση του δέρματος.
  2. Απλώστε την κρέμα στο δεύτερο στήθος κάνοντας το ίδιο.
  3. Στη συνέχεια κάντε μασάζ και στα δύο στήθη σε μικρούς κύκλους με τα δάχτυλά σας. Οι κατασκευαστές συνιστούν ότι το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται όταν το δέρμα είναι ελαφρώς υγρό, δύο φορές την ημέρα. Εκτός από αυτό λένε ότι σε 2-4 εβδομάδες ορατά αποτελέσματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Μου αρέσει ότι δεν υπόσχονται υπερβολικά πράγματα που κάνουν άλλοι, για παράδειγμα ότι θα μεγαλώσει το στήθος 4-5 μεγέθη. Υπόσχονται δύο μεγέθη διαφορά, όπως είπα παραπάνω, είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Τι νομίζετε για το Bustural

Είμαι πολύ περίεργος για το τι σκέφτεστε για ένα τέτοιο προϊόν. Μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιο σας παρακάτω, κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο. Αν έχουμε ανάμεσά μας πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν και θέλουνε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σας περιμένω.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα