Υγεία

Απόψεις για το Psoridex: λειτουργεί;

Psoridex είναι ένα προϊόν που συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από ψωρίαση. Πολλές γυναίκες σε μια ορισμένη ηλικία αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα, είναι φυσικό, αλλά η ψωρίαση δεν είναι ακριβώς ένα «απλό» πρόβλημα. Τι είναι αυτό ακριβώς; Η ψωρίαση είναι μια ασθένεια που προκαλεί την ταχεία ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα την εμφάνιση πλακών συμπυκνωμένου δέρματος, οι οποίες είναι λευκές και καθόλου ευχάριστες. Αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν εμφανίζονται μόνο σε μία περιοχή του σώματος, αλλά μπορεί να συμβεί σε όλο το σώμα, από τα πόδια μέχρι το τριχωτό της κεφαλής. Δεν θα μπω σε πάρα πολλές λεπτομέρειες για την ασθένεια αυτή, το γεγονός ότι θέλετε να βρείτε μια θεραπεία είναι απόδειξη του ότι ξέρετε τι ακριβώς είναι.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα

Επειδή μου έκλεψε την προσοχή, αποφάσισα να μάθω περισσότερα για αυτό το προϊόν και να συγκεντρώσω όλες τις πληροφορίες σε ένα άρθρο, για να μάθουμε μαζί τα καλά και τα όχι και τόσο καλά πράγματα σχετικά με αυτό. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα (περίπου 4% του παγκόσμιου πληθυσμού), και είναι πραγματικά ενοχλητικό, ειδικά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πολλά σχετικά με αυτό το θέμα και αποξενώνουν τους άλλους που έχουν ψωρίαση, θεωρώντας ότι είναι μια μεταδοτική ασθένεια, κάτι που δεν είναι αληθές.

Το προϊόν που ανακάλυψα ονομάζεται Psoridex και χωρίς να κάνω μια μεγάλη παρουσίαση, είναι ένα φάρμακο σε μορφή σπρέι που βοηθά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα για το οποίο έχουμε μιλήσει παραπάνω, ψωρίαση. Λόγω των συστατικών που έχει στη σύνθεσή του, δεν είναι και τόσο δύσκολο να μας δώσει άμεσα αποτελέσματα και ναι θα μιλήσουμε για αυτά τα συστατικά σε λίγο. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα χρήσιμο προϊόν που προσφέρει καλά αποτελέσματα, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που με ενοχλούν στην παρουσίασή του, θα σας τα πω όλα ένα ένα. Τώρα όμως θέλω να ξεκινήσω με το γεγονός ότι οι κατασκευαστές λένε ότι το Psoridex μπορεί να εξαλείψει αυτήν την ασθένεια 93% των περιπτώσεων, εγώ αυτό το βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεδομένου ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ μικρότερο.

To Psoridex έχει τα ακόλουθα συστατικά:

 • ΗΛΙΕΛΑΙΟ

Έχει δύο καταπραϋντικές επιδράσεις στο δέρμα και στις αρθρώσεις, επίσης κάνει το δέρμα βελούδινο

 • ΥΓΡΗ ΠΑΡΑΦΙΝΗ

Βελτιώνει την απορρόφηση άλλων συστατικών στο δέρμα με μια αυξημένη επίδραση στις αναγεννητικές ιδιότητες του δέρματος.

 • ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Έχει μια κατευναστική επίδραση και ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει την φλεγμονή και ρυθμίζει τον έλεγχο των σμηγματογόνων αδένων.

 • ΛΑΔΙ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΔΑΦΥΛΛΙΑΣ

Έχει αντιοξειδωτική δράση, δίνοντας το δέρμα τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο.

 • ΕΛΑΙΟ ΦΥΤΡΩΝ ΣΙΤΟΥ

Αφαιρεί την αίσθηση φαγούρας στο δέρμα και βοηθά στην εξάλειψη της απολέπισης του δέρματος.

 • ΒΗΤ, παλμιτικό ασκορβύλιο, γερανιόλη, κιτρονελλόλη, ευγενόλη, μυριστικό ισοπροπυλεστέρα

Αυτά τα συστατικά είναι αντισηπτικά, εξαλείφουν τα συμπτώματα και βοηθούν στην αναστολή της διαδικασίας αυτής της ασθένειας.

Δυστυχώς, όπως μπορούμε να δούμε, η λίστα δεν είναι πλήρης, εδώ είναι μόνο τα συστατικά που φαίνονται να είναι τα πιο σημαντικά και για τα υπόλοιπα δεν λένε τίποτα, είναι πολύ πιθανό τα υπόλοιπα συστατικά να τα δεις γραμμένα στην συσκευασία του προϊόντος. Εάν είναι ανάμεσά μας αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν ή θέλουν να το παραγγείλουν θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε μια φωτογραφία με την λίστα και φυσικά, τη γνώμη σας σχετικά με το προϊόν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Psoridex:

Από τις πληροφορίες που έχω βρει, συνιστάται να εφαρμόζεται στην επηρεασμένη περιοχή του δέρματος, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, φυσικά, με την προϋπόθεση ότι το δέρμα είναι σε μια καθαρή κατάσταση. Οι παραγωγοί λένε ότι έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:

 

 1. Εμποδίζει την ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος που έχουν ήδη επηρεαστεί
 2. Καταπραΰνει την φαγούρα
 3. Ελέγχει τη φλεγμονή
 4. Θεραπεύει εντελώς την ασθένεια

 

Πράγματα που μου με ενόχλησαν προσωπικά:

 • Στην επίσημη σελίδα παρουσιάζεται η γνώμη ενός γιατρού και ακολουθείται από μια φωτογραφία του δυστυχώς όμως δεν μας προσφέρονται πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον λεγόμενο γιατρό, ούτε καν το όνομά του. Δεν έχουμε καμία βεβαιότητα ότι πράγματι υπάρχει ή αν πραγματικά μας προτείνει αυτό το προϊόν

 

 • Δεν μας λέει τίποτα για την εταιρεία, δεν ξέρω ποιοι είναι οι κατασκευαστές. Το όνομα της εταιρείας ίσως και να είναι γραμμένο κάπου στο κουτί του προϊόντος, αν παραγγείλει κανείς σας παρακαλώ να αφήσετε ένα σχόλιο η  φωτογραφία με το προϊόν για να δούμε και εμείς τι και πώς.

 

Τι θα ήθελα να σας συστήσω:

Πιστεύω ότι λόγω των ουσιών που περιέχει το Psoridex, μπορεί να σας απαλλάξει από ψωρίαση. Ένα πράγμα είναι πολύ σημαντικό, κάτι που οι κατασκευαστές δεν μας λένε και αυτό είναι η διατροφή. Υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που απαγορεύονται για αυτούς που πάσχουν από ψωρίαση (όπως είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ορισμένα φρούτα και λαχανικά, η ζωική πρωτεΐνη και πολλά άλλα) και συνιστάται να ενημερωθούν καλά πριν από οτιδήποτε.

Αν σκέφτεστε σοβαρά να αγοράσετε αυτό το προϊόν, σας συστήνω να δείτε τον κατάλογο των κύριων συστατικών μήπως είναι κάτι στο οποίο μπορεί να έχετε αλλεργία και το πιο σημαντικό είναι να μιλήσετε με ένα γιατρό ή φαρμακοποιό πρώτα, ειδικά εάν πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένεια.

 

Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το προϊόν, σας συμβουλεύω να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω. Όλες οι ερωτήσεις και όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα