Ομορφιά

Fulfix είναι αποτελεσματικό κατά της τριχόπτωσης;

Σήμερα μιλάμε για το Fulfix μια πιθανή θεραπεία που χρησιμοποιείται κατά της τριχόπτωσης. Ίσως πολλοί από εσάς δεν το ξέρετε, αλλά η απώλεια μαλλιών δεν είναι ακριβώς ένα απλό πρόβλημα, από ότι έχω δει, έτσι το θεωρούν οι κατασκευαστές αυτών των προϊόντων, απλό. Θα μάθετε σε αυτό το άρθρο, αν αυτά τα προϊόντα, όπως είναι και το Fulfix μπορούν να σας βοηθήσουν η όχι. Ως συμβουλή, σας συνιστώ μεγάλη προσοχή στο μέλλον, γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά παρόμοια προϊόντα που υπόσχονται πράγματα τα οποία ακούγονται φανταστικά, αλλά δεν είναι καθόλου αληθή. Προτού αρχίσουμε να μιλήσουμε για το προϊόν πρέπει να καθορίσουμε την αιτία της απώλειας μαλλιών.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα

Ποιοι παράγοντες προκαλούν τριχόπτωση;

Η αλήθεια είναι ότι στους άνδρες είναι πιο ορατή από ότι είναι στις γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να αγνοήσουν αυτό το πρόβλημα. Η αραίωση των μαλλιών, που συνοδεύεται από την πτώση μαλλιών, είναι κοινό στους άνδρες και στις γυναίκες. Οι αιτίες μπορεί να είναι: η ηλικία, την περιποίηση των μαλλιών, ανθυγιεινή διατροφή, το άγχος, η έλλειψη ασβεστίου κλπ. Γι’ αυτό πρέπει πρώτα να λύσουμε αυτό το πρόβλημα και μετά να αναζητήσουμε μια θεραπεία. Σε αντίθετη περίπτωση, η απώλεια μαλλιών μπορεί να ξαναεμφανιστεί. Όλα αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά και οι κατασκευαστές του Fulfix δεν τα λένε πουθενά.

Για το Fulfix

Όπως είπα και παραπάνω, το Fulfix είναι ένα προϊόν που μας το παρουσιάζουν υπό μορφή σπρέι, το οποίο βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση και δεν έχουν μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Οι κατασκευαστές λένε ότι βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σε συνδυασμό με περίπλοκα αμινοξέα και ένα μεγάλο ποσό βιταμινών. Και φυσικά υποστηρίζουν την ιδέα ότι είναι 100% φυσικό, δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι, αν και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να είναι. Είμαι πολύ περίεργος αν στην συσκευασία γράφουν το ίδιο πράγμα, δηλαδή τώρα μεταξύ μας, στη Ελλάδα δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι λόγω του μίγματος των οξέων και βιταμινών για τα οποία μιλήσαμε παραπάνω, αυτό το σπρέι μπορεί να επιταχύνει την διαδικασία της ανάπτυξης των μαλλιών και να σκληρύνει την τρίχα από τη ρίζα μέχρι την κορφή, με αποτέλεσμα ισχυρά και υγιή μαλλιά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Fulfix;

Είπα παραπάνω ότι είναι ένα σπρέι το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσετε στη ρίζα της τρίχας, κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων. Οι κατασκευαστές συνιστούν τη χρήση του Fulfix 2 φορές την εβδομάδα, με την προϋπόθεση ότι τα μαλλιά σας είναι φρεσκοπλυμένα και υγρά. Μην ξεχνάτε, μετά την εφαρμογή του σπρέι δεν πρέπει να πλύνετε τα μαλλιά σας για ένα χρονικό διάστημα.

Τι λένε οι πελάτες μας για το προϊόν;

Είπα παραπάνω ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλά και διάφορα προϊόντα, και φυσικά οι περισσότεροι κατασκευαστές τείνουν να πουν όσα πιο πολλά χρήσιμα πράγματα σχετικά με το προϊόν τους. Σε αυτή την περίπτωση το Fulfix υπόσχεται αξιοπρεπή πράγματα, ένα όμως μου φαίνεται υπερβολικό και θα μιλήσουμε γι’ αυτό αμέσως.

Τα σχόλια που κατάφερα να διαβάσω από τους πελάτες που χρησιμοποιήσαν το Fulfix ήταν σχεδόν όλα θετικά, κυρίως άνδρες έγραψαν, αλλά κατάφερα να διαβάσω σχόλια και από αρκετές γυναίκες, οι οποίες ήταν ευχαριστημένες με το προϊόν. Και αυτό θα σας συμβουλέψω, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι με το προϊόν, να διαβάσετε τα σχόλια από άλλους πελάτες που το έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για να δείτε εάν αυτό είναι το προϊόν που θέλετε.

Δύο πράγματα με ενοχλούν σχετικά με το Fulfix, αυτά είναι το ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζουν για το προϊόν τους είναι λίγες και κάπου στην επίσημη σελίδα τους δηλώνουν ότι αυτό το προϊόν είναι αποτελεσματικό το 98,7% των περιπτώσεων. Φαίνεται πολύ υπερβολικό το ποσοστό αυτό. Αν πραγματικά είναι έτσι τότε γιατί οι περισσότεροι πελάτες καταφεύγουν στους γιατρούς τους για εμφυτεύματα;

Ποια είναι γνώμη σας;

Εάν είστε ανάμεσά σε αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει το Fulfix, σας παρακαλώ πολύ να αφήσετε σχόλια για το προϊόν ή αν θέλετε να προσθέσετε κάτι σχετικά με αυτό, σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.

Ειδική προσφορά μόνο για σήμερα!

Παραγγείλτε τώρα